Fotbal

CONCLUZII LA FINELE SEZONULUI

by: comunicare

0

Echipa de fotbal a CSU Universitatea de Vest din Timișoara a terminat ediția 2023-24 a ligii a 4-a Timiș, cu o ”zestre” de 41 de puncte. Antrenorul nostru, Ovidiu Olariu, a tras câteva concluzii la căderea cortinei.

Tehnicianul a preluat echipa în iarna ce a trecut, de pe locul 17 și a terminat pe poziția a 15-a, cu un punct mai mult decât în toamnă; în ciuda poziției din a doua jumătate a clasamentului, CSU UVT nu a avut niciun moment emoții cu retrogradarea. ”Noi am învins cam aceleași echipe și în tur și în retur, de aceea nici nu ne-a fost vreodată frică de o poziționare periculoasă în această ediție. Marea problemă cu care ne-am confruntat a fost cea a improvizațiilor, pe parcursul mai multor jocuri. Ne-au lipsit fundașii centrali de meserie și atacanții, iar în această conjunctură au fost și partide pe care le-am scăpat din mână. E cazul unor întâlniri, mai ales în startul returului, când am deschis scorul rapid aproape de fiecare dată, după care am fost egalați și chiar învinși din aceeastă cauză. Mulți dintre jucătorii noștri nu au evoluat pe posturile lor și au greșit frecvent. Am încercat să acoperim posturile deficitare amintite cu oameni de la mijlocul terenului” a spus Ovidiu Olariu despre acest interval de primăvară parcurs de ”studenți” cu 6 victorii, 3 egaluri și 10 înfrângeri. Indisponibilitățile medicale au făcut ca din lotul de 27 de jucători, mai puțin de 20 să fie apți la jocurile oficiale din liga a 4-a Timiș.

Prestația băieților noștri s-a reflectat prin reușite în aproape fiecare meci (doar patru întâlniri au fost cu ”zero” în dreptul golurilor marcate, dar la fel de adevrat e că și la capitolul goluri primite, CSU UVT a fost ”premiantă”.

Lotul de jucători va trece prin schimbări majore, așa cum se întâmplă la echipele studențești, unde unii termină studiile superioare, iar alții le încep. Odată cu admiterea la Universitatea de vest vor veni și posibilitățile de a alege, iar acest lucru se va realiza în selecțiile, pe care CSU UVT le va organiza în această vară.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin