Volei

UN NOU WEEKEND, CU ”UNIVERSITARE”

by: comunicare

0

Următorul final de săptămână aduce un nou turneu final de Campionate Naționale Universitare, la UVT. E vorba de voleiul clasic, în sală.

După un weekend ”pe nisip”, ne mutăm în sală sâmbătă 25 mai și duminică, 26 mai. Așteptăm cu nerăbdare CNU de volei masculin, unde suntem campioni naționali și europeni en-titre și dorim să ajungem din nou la Jocurile Europene.

În turneul de la Timișoara vor fi două grupe, care se vor juca la Sala Oituz și la Sala Facultății de Educație Fizică și Sport. Participă opt universități de la noi din țară: Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, Academia de Studii Economice din București, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara și Universitatea de Vest din Timișoara.

Sâmbătă, e ziua dedicată jocurilor din grupe, începând cu ora 9 dimineața, atât în sala Oituz cât și în cea a FEFS. Duminică dimineața, de la ora 9 se joacă în sala FEFS, meciurile de clasament pentru pozițiile 7-8, respectiv 5-6. Finala mică (locurile 3-4) și finala mare (locurile 1-2) vor fi duminică, de la orele 10,30 și 12, la sala Oituz.

Vineri, 24 mai, se stabilesc grupele și tot atnci Universitatea de Vest din Timișoara își va cunoaște programul.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin