Șah

TREI MEDALII, LA ”UNIVERSITARE”

by: comunicare

0

La primul dintre Campionatele Universitare găzduite în această lună de UVT, am adunat trei clasări pe podium și n-am fost departe de a patra.

”Universitarele” de șah, de la finele săptămânii trecute a reunit participanți din principalele centre de tradiție ale acestei discipline, dar au venit și din alte orașe cu instituții de învățământ superior ambițioase. Pentru Universitatea de Vest din Timișoara cele mai importante clasări au fost cele ale lui Paul-Alexandru Paraschiv bronz la șah rapid masculin, Alexandra Paraschiv bronz la șah rapid feminin și Lorela-Daniela Ardelean argint la blitz feminin. În ierarhia pe echipe, UVT-ului i-a lipsit doar jumătate de punct pentr a fi la egalitate cu locurile al doilea și al treilea. În echipa Universității de Vest au mai evoluat Roberta-Iulia Farcaș, Andrei Cazan și Francesco Chisarau. Îi felicităm pe toți jucătorii, unii dintre ei legitimați și reprezentanți ai cluburilor de șah de la noi din țară.

Iată mai jos podiumurile finale ale categoriilor individuale și cel al universităților:

Șah rapid masculin: 1. David Gavrilescu (ASE București) 6,5 puncte, 2. Nicodim-Cosmin Stepanencu Universitatea ”Gheorghe Asachi” din Iași 5,5 puncte, 3. Paul-Alexandru Paraschiv (Universitatea de Vest din Timișoara) 5 puncte.  

Șah rapid feminin: 1. Alessia-Mihaela Ciolacu (ASE București) 5,5 puncte, 2. Denisa-Andreea Bucur (Universitatea București) 5,5 puncte, 3. Petronela-Alexandra Paraschiv  (Universitatea de Vest din Timișoara) 5 puncte.

Șah blitz masculin: 1. David Gavrilescu 8 puncte, 2. Nicodim-Cosmin Stepanencu   7 puncte, 3. Andrei-Theodor Dolana 6,5 puncte.

Șah blitz feminin: 1. Alessia-Mihaela Ciolacu 7 puncte, 2. Lorela-Daniela Ardelean 6,5 puncte, 3. Alina Mihailova 6 puncte.

Podiumul pe universități a fost ocupat de instituții din Capitală: 1. ASE, 2. ⁠Politehnica București, 3. ⁠Universitatea din București.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin