Volei

PE NISIP, NE MERGE EXCELENT

by: comunicare

0

Campionatele Naționale Universitare de volei pe nisip,  desfășurate în Parcul Rozelor din Timișoara, s-au bucurat de o participare generoasă. Au participat 18 echipe la feminin si 9 la masculin

Universitatea de Vest din Timișoara a avut cele mai multe motive de bucurie în competiția băieților, unde primele două locuri au fost ocupate de cele două perechi proprii Robert Vîrlan/Sergiu Călin, respectiv Lucian Bădiceanu /Sergiu Rodina. Podiumul masculin a fost completat de echipa ASE București (Anton Ștefan/Stelian Milcică).

La feminin, Universitatea din Oradea a avut două perechi pe podium, pe treapta I (Giulia Blaj/Mădălina Pura) și a III-a(Cătălina Bosuioc/Rossana Nistor Popovici), între ele situându-se Universitatea Ovidius din Constanța 1 (Diana Milea/Silvia Coman). Echipele feminine ale Universiății de Vest din Timișoara s-au clasat pe pozițiile a 7-a și a 8-a: UVT 1 (Naomi Brehuescu/Alexandra Dăniloaia) și UVT 2 (Andrada Drăghina/Carla Dragomir).

CNU  de volei pe nisip s fost o competiție organizată de Federația Sportului Școlar și Universitar în parteneriat cu Univercitatea de Vest din Timișoara, sub egida Federației Româe de Volei. Din partea FSSU a fost prezent Dan Radulian. Parteneri ai turneului au fost CSM Timișoara și Mons Beach Volley Festival.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin