Karate

OPT MEDALIAȚI LA ”NAȚIONALE”

by: comunicare

0

CSU Universitatea de Vest din Timișoara a punctat serios la campionatele Naționale de karate IKU, pe care le-a găzduit zilele trecute la sala de sport din zona Oituz/Popa Șapcă. Clubul nostru a avut opt sportivi, care au urcat pe podiumul de premiere, în diferite probe de seniori, atât la feminin cât și la masculin.

Dintre ”studenți”, Ioana Popescu a încheiat remarcabil cu patru titluri naționale – la kata și kumite individual, la kata pe echipe și la kumite echipe sanbon. Denisa Burz s-a încoronat de două ori campioană națională, la kata pe echipe și Kumite echipe sanbon, adăugând un argint la kata individual rengokai și un bronz la kumite individual. Ana Maria Bucșă e și ea dublă campioană a României, cu echipa, la kata și la kumite sanbon, iar la kata individual e vicecampioana țării.

În tabăra băieților, CSU UVT a terminat în postura de campioană la kata pe echipe, iar aici au contribuit Bogdan Hrițcu, Mihai Stanciu și Alexandru Schein. În probele individuale, Hrițcu a terminat al doilea la kumite și al treilea la kata, Stanciu al doilea la kata, iar Schein al treilea la kata. În proba kumite, pe echipe, CSU UVT, a terminat cu ”argintul”, în componența Alexandru Schein, Antonio Ghorghieș și Claudiu Chelu. Ultimii doi au mai bifat câte o medalie, la kumite individual – Gheorghieș e campion, iar Chelu vicecampion.

Competiția națională de karate IKU, din sala Oituz a fost organizată de CSU UVT și de Federația Română de Arte Marțiale. Evenimentul a fost finanțat de Consiliul Județean Timiș.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin