Volei

CAMPIONII SUNTEM (TOT) NOI!

by: comunicare

0

Universitatea de Vest din Timișoara și-a păstrat cu succes titlul național universitar la volei masculin, după turneul organizat din nou la Timișoara. Băieții noștri au avut un parcurs perfect, fără set pierdut.

În finala jucată azi, Universitatea de Vest din Timișoara a învins cu 2-0 la seturi Universitatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca. Meciul a părut ușor, după primul set adjudecat cu 25-7, dar n-a fost chiar așa. Studenții ardeleni au avut o prestație mult mai solidă în actul secund, în care au condus destul de mult timp, însă UVT-ul a reușit să întoarcă scorul în favoarea s-a pe final; scorul în al doilea act a fost 25-22 pentru timișoreni, care confirmă și în 2024 supremația de anul trecut când s-au încoronat campioni universitari ai României și ai Europei.

Titlul de față le oferă dreptul studenților noștri, să participe la Jocurile Europene Universitare din luna iulie, de la Debrecen și Miskolc (Ungaria), adică atât de aproape de casă. Va fi un prilej și pentru noi să-i susținem în țara vecină așa cum am făcut-o azi la sala Oituz. Hai UVT!

Podiumul final național 2024 e compus din UVT, UBB și ASE București, aceasta din urmă fiind fosta vicecampioană și câștigătoarea finalei mici de anul acesta, în fața Universității Tehnice Gheorghe Asachi din Iași. Premierea a fost făcută de rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. univ dr.  Marilen Pirtea. Organizarea turneului de la Timișoara a fost posibilă și cu implicarea Federației Sportului Școlar și Universitar din România, a Federației Române de Volei și a CSU Universitatea de Vest din Timișoara.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin