Actual

BULEVARDUL COPIILOR, LA UVT

by: comunicare

0

De 1 iunie, CSU Universitatea de Vest din Timișoara organizează evenimentul „Bulevardul Copiilor la UVT”; această manifestare sportivă dedicată celor mici face parte din programul „Luna Verde la UVT” și este cofinanțat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara.

„Bulevardul Copiilor la UVT” include o varietate de activități captivante și educative pentru copii, organizate de facultățile din cadrul Universității de Vest din Timișoara sub umbrela „Mediu ca la Carte”. Programul cuprinde turnee de minihandbal, baby handball (incluse în turneul Handbal ca la Carte, aflat la ediția a III-a), baschet, minivolei și șah, oferind o oportunitate excelentă pentru peste 700 de copii de a se bucura de sport și de a-și dezvolta abilitățile fizice și sociale. De asemenea, participanții vor avea la dispoziție terenuri pe bulevardul Vasile Pârvan pentru a juca badminton.

Toate activitățile pot fi urmărite pe site-ul: https://uvt.ro/cercetare/2024/05/programul-evenimentului-mediu-ca-la-carte-din-1-iunie-2024/.

Pentru desfășurarea în condiții optime a evenimentului, se vor impune următoarele restricții auto: Bulevardul Vasile Pârvan, pasajul Michelangelo și strada Traian Lalescu vor fi închise circulației rutiere pe data de 1 iunie, în intervalul orar 4:00-17:00.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Universitar UVT și Universitatea de Vest din Timișoara, și promite să fie o zi de neuitat, plină de distracție și activități recreative pentru cei mici.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin