Badminton

VLAD DEHELEAN, ÎN FINALELE U19

by: comunicare

0

În turneul de badminton, ce a contat pentru Cupa României U19, de la București, sportivul nostru Vlad-Alexandru Dehelean a fost prezent în toate cele trei finale posibile – simplu masculin, dublu masculin și dublu mixt. Dintre ele a câștigat două.

La simplu masculin a fost un duel timișorean, cu câte un reprezentant al fiecărui club consacrat aici – CSU Universitatea de Vest, respectiv Club Sportiv Municipal. George Alexandru Mocan (CSM) l-a întrecut pe Vlad Dehelean, după un meci foarte frumos de trei seturi, 21-13, 24-26, 21-19; s-a repetat, în mare parte, finala de acum o săptămână, din debutul Circuitului UVT, când același Mocan s-a impus cu 22-20 și 21-19.

Vlad Dehelean a câștigat finalele de dublu, în jocuri de câte două seturi. La dublu băieți, timișoreanul nostru a făcut pereche cu Matei Puiu (Decorio Badminton Club); cei doi au încheiat disputa cu Dragoș Niță și Alexandru Sinculeț (CSS Bacău) după 21-18, 21-15. La dublu mixt, Vlald Dehelean și Andra Stoica (aici reprezentând CSS 6 București) au dispus cu 21-13, 21-10 de George Alexandru Mocan și cristina Sîrbu (ambii de la CSM Timișoara). Trebuie spus că Andra Stoica a câștigat și finala feminină de simplu în fața Laurei Constantin, care reprezintă și ea la junioare CSS 6 București, scor 21-8, 21-15.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin