Volei

CAP DE SERIE LA ”UNIVERSITARE”

by: comunicare

0

Sălile de sport ale UVT sunt locurile de desfășurare pentru Campionatele Universitare de volei masculin, din acest an. La finele săptămânii, mai precis sâmbătă, 27 mai, sunt programate jocurile din grupe (la Facultatea de Educație Fizică și Sport, respectiv la sala de pe str Oituz/Popa Șapcă), iar duminică, 28 mai, meciurile pentru podium (sala de pe Oituz/Popa Șapcă); în fiecare din aceste zile, programul meciurilor începe la ora 9.

Echipa Universității de Vest din Timișoara este cap de serie pentru o grupă (în calitate de gazdă), iar Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca este celălalt cap de serie (fiind participantă în finala de anul trecut). Celelalte formații participante sunt Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacău, Academia Forțelor Aeriene ”Henri Coandă” Brașov, Universitatea Transilvania din Brașov, Academia de Studii Economice București, Universitatea Politehnica din București și Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași. Vor fi două grupe de câte patru echipe, iar UVT va juca toate partidele la sala Oituz/Popa Șapcă.

Lotul formației noastre e format din Iustin Agachi, Lucian Bădiceanu, Denis Boldiș, Darius Câmpean, Emanuel Drăgan, Leonard Gologăneanu, Sebastian Micu, Dorin Moraru, Alexandru Moroșan, Radu Nucă, Rareș Preda și Sergiu Rodină. Antrenori sunt Sorin Schiesz și Eric Reitmayer. Câștigarea titlului oferă șansa participării la Jocurile Europene Universitare. Să aveți baftă, baieți!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin