Badminton

”ABONAT” LA SEMIFINALE

by: comunicare

0

Turneul de badminton ce a contat pentru Cupa României, la categoria de vârstă U19, s-a încheiat la Slănic Moldova, cu trei poziții ”de bronz” pentru sportivul nostru Vlad-Alexandru Dehelean. El a ajuns până în faza semifinalelor în toate cele trei competiții, în care a evoluat.

La simplu masculin, Vlad Dehelean a disputat penultimul act al tabloului principal și a cedat cu 21-11 și 23-21 la Dinu Pandele (CSC Berceni) învingătorul ulterior al acestei probe. Sportivul legitimat la CSU Universitatea de Vest Timișoara a fost privat de o finală și la dublu masculin, unde a făcut pereche cu Bogdan Mihai (CSM Timișoara); cei doi au fost învinși după trei seturi, 21-18, 12-21, 21-17 de Rareș Garalbatin (Kids Tâmpa Brașov) și Matei Puiu (Aztek București). Vlad Dehelean a mai disputat semifinală și la dublu mixt, alături de Cristina Sîrbu (CSM Timișoara); în acest caz, Andra Stoica și Dinu Pandele au avut câștig de cauză după două seturi: 21-9, 22-20.

Pe tablourile de fete, Andra Stoica și Laura Constantin, care la U23 și la senioare, joacă pentru CSU UVT, au reprezentat de această dată CSS 6 București. Cele două au fost adversare în finala de simplu (Andra, câștigătoare cu 21-13 și 21-12) și partenere în finala de dublu, unde s-au impus cu 21-13, 14-21, 21-12 în fața cuplului Daria Jitaru (Politehnica Iași)/Alexandra Florentina Scarlat (CSS 6 București).

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin