Fotbal

CULEGEM ”ROADELE” CANTONAMENTULUI!

by: comunicare

0

La acest final de săptămână se reiau jocurile din liga a 4-a de fotbal a județului Timiș, unde echipa noastră e foarte decisă, să arate o altă față decât în turul campionatului, când a adunat doar 14 puncte, din patru victorii și două remize. ”Cele șapte noi transferuri ale iernii au confirmat în pregătiri, în plus revenirea antrenorului Vlad Bura a dat un suflu de încredere pentru jocurile din primăvară. Sunt convins că că vom arăta mult mai bine decât în jocurile din toamnă” a spus coordonatorul secției de fotbal de la CSU Universitatea de Vest Timișoara, Gabi Bîzoi.

CSU UVT va juca mâine (sâmbătă), de la ora 15, cu Unirea Sânnicolau Mare, pe terenul comunal din Gottlob. Locul consacrat ca fiind terenul propriu, la Săcălaz, e impracticabil în momentul de față din cauza precipitațiilor căzute recent. De aceea, ”universitarii” doresc să evite o altă experiență de genul celei trăite în Cupa României, week-end-ul trecut, la Belinț, unde atât cele șase absențe importante (băieții au fost prinși cu sesiunea de examene) cât și suprafața de joc au barat drumul UVT-ului mai departe în faza județeană a Cupei.

În prima lună de primăvară calendaristică, CSU UVT întâlnește, în ordine, Unirea Sânnicolau Mare (meci considerat acasă), Cocoșul Orțișoara (deplasare), CS Sînandrei Carani (acasă) și Timișul Șag (deplasare).

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin