Șah

CLASĂRI MERITORII, LA ”NAȚIONALE”

by: comunicare

0

Șahiștii de la CSU Universitatea de Vest s-au clasat, în marea lor majoritate, în prima jumătate a ierarhiei generale Open a Campionatelor Naționale Individuale încheiate la Sebeș (jud Alba) după mai bine de o săptămână de întreceri.

Adrian-Simion Sechereș și Lucian-Costin Miron au acumulat câte 6 puncte din 9 posibile, ceea ce i-a plasat în plutonul urmăritor al primilor trei clasați – Kiril Shevchenko cu 8 puncte din 9 posibile, David Gavrilescu și Samuel Ghimpu cu câte 6,5. Adrian Sechereș a adunat cele 6 puncte din cinci victorii și două remize, iar Lucian Miron din 4 victorii și 4 remize; aici trebuie menționat un lucru interesant, că singura înfrângere a lui Miron a fost în fața colegului său de echipă Alexandru Pavel Nastore, în runda a 4-a. Câte 5 puncte au acumulat Iustin Ciorgovean și Lucian Filip, primul din patru victorii și două remize, iar celălalt din două victorii și șase remize. Așadar și Lucian Filip a pierdut o singură partidă, cea din prima rundă, contra lui Andrei Negrean (Clubul Central de Șah București). În fine, Pavel-Alexandru Nastore a adunat 4 puncte, din trei victorii și două remize, unul dintre triumfuri fiind, cum am menționat și mai devreme, la colegul său Lucian Miron.

În competiția feminină individuală, CSU Universitatea de Vest le-a avut pe Alexandra Paraschiv și Andreea Cosman, ambele având evoluții remarcabile; Alexandra Paraschiv a adunat 5 puncte din o victorie și… opt remize! Așadar nicio înfrângere pentru jucătoarea noastră, care a fost inclusiv egala fruntașelor Corina Peptan (CSM București), Angela Dragomirescu (CS Studențesc Medicina Timișoara) sau Luminița Cosma (ASE București). Pe aproape a fost și Andreea Cosman, care a adunat 4,5 puncte; ea a pierdut o singură întâlnire, în ultima rundă a Campionatelor Naționale de la Sebeș.

Felicitări tuturor sportivilor noștri și multă baftă în competițiile ce vor urma!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin