Volei

TREI AMICALE, LA BRAȘOV

Voleibaliștii noștri se reunesc foarte repede în acest început de an, deoarece vor disputa următorul turneul de sală din Divizia A2 la finele lunii ianuarie. Pentru a se prezenta în parametrii doriți, timișorenii doresc să-și verifice forțele într-un turneu programat la Brașov în chiar primul week-end întreg al noului an. De vineri până duminică inclusiv vor onora invitația echipei CSM Corona Brașov – liderul seriei Est din A2 – care are un parcurs în campionat, similar cu al bănățenilor (6 victorii fără set pierdut). Băieții pregătiți de Sorin Schiesz vor juca în ordine cu Știința București, Corona Brașov și lotul național de cadeți al României.

Iată, mai jos, programul complet al turneului amical de volei din sala ”Dumitru Popescu Colibași”:

Vineri, 6 ianuarie: Știința București – CSU UVT Timișoara (ora 16,30) și Corona Brașov – România cadeți (ora 18,30)

Sâmbătă, 7 ianuarie: Știința București – România cadeți (ora 16,30) și Corona Brașov – CSU UVT Timișoara (ora 18,30)

Duminică, 8 ianuarie: CSU UVT Timișoara – România cadeți (ora 10) și Corona Brașov – Știința București (ora 12).