Volei

TESTE UTILE, LA BRAȘOV

Primele meciuri amicale ale anului pentru echipa noastră de volei masculin s-au desfășurat la finele săptămânii trecute, la Brașov. Au fost două înfrângeri în minimum de seturi o prim divizionară și cu principala pretendentă la promovare din A1, apoi o victorie în fața reprezentativei U17 a României.

CSU UVT a pierdut cu 3-0 la Știința București (echipă de primă ligă), pe seturi 25-17, 25-20, 25-21. În al doilea joc de pregătire, gazdele de la CSM Corona Brașov s-au impus cu 3-0 în fața ”universitarilor” noștri, pe seturi 25-20, 25-18, 25-21. În cel de-al treilea meci, CSU UVT a învins cu 3-1 naționala de cadeți a României, pe seturi 25-10, 22-25, 25-15, 25-15.

”Ținând cont că înaintea turneului am avut doar două zile de pregătiri, după vacanța de Sărbători, am fost în grafic. Am suferit din punct de vedere fizic, dar important e că am văzut nivelul celuilalt lider din A2 și că am jucat meciuri” a spus la întoarcerea acasă antrenorul bănățenilor, Sorin Schiesz. Brașovul și Timișoara conduc în cele două serii geografice ale eșalonului secund și sunt favorite la accesul în Divizia A1 la primăvară.

Pentru voleibaliștii noștri urmează o perioadă de pregătire fizică, iar în ultimul week-end din ianuarie se va desfășura al treilea turneu de campionat din A2, la Oțelu Roșu.