Șah

ELO mai bun pentru Mihnea!

Cu prilejul Concursului Național Școlar de Șah ”Elisabeta Polihroniade”, de la Căciulata tânărul component al CSU Universitatea de Vest Timișoara, Mihnea-Nicolae Sântimbrean a obținut o clasare meritorie, pe podium, în concursul destinat celor sub 15 ani. Mihnea a terminat pe poziția a 2-a în clasamentul general, acumulând 5,5 puncte (5 victorii, o remiză și o înfrângere). Timișoreanul a câștigat întâlnirile cu Cătălin Guțu (CS Muncitoresc Reșița), Ștefan Harnagea (CS Politehnica Iași), Eduard Constantin (CS Universitar de Șah București), Răzvan Țigănescu (ACS Fianchetto Constanța), Victor Avram (ACS Jocul de Șah Rm Vâlcea), a terminat remiză cu Răzvan Panait (CS Micul Șahist Iași) și a pierdut la liderul ierarhiei David Botea (Dinamo București). În urma rezultatelor sale, Mihnea a obținut 58 de puncte Elo.

Tot cu prilejul primului turneu de șah al anului 2023, de la Căciulata, CSU UVT a mai avut patru foarte tineri componenți: Alexandru-Ștefan Necșoiu (U11) a adunat 4,5p din 7 posibile, Bogdan-Iacob Sântimbrean (U11) tot 4,5p, Ștefan Barșa (U11) 3p și Pavel Barșa (U13) 3p.

Concursul Național Școlar de Șah Elisabeta Polihroniade, competiție care s-a desfășurat pe categorii de vârstă, de la U7 până la U17.