Handbal

Duel universitar, în Cupa României!

Echipa de handbal fete a clubului nostru s-a înscris și în Cupa României, competiție pe care o începe încă din turul preliminar. Această fază e dedicată doar formațiilor de Divizia A și e prevăzută să se desfășoare în 22 decembrie.

Sorții au decis ca, în data menționată, CSU Universitatea de Vest Timișoara să joace în deplasare, în manșă unică, întâlnirea cu colega de serie zonală CS ”U” Cluj Napoca, ocupanta locului al 3-lea în campionat. În prima confruntare a acestui sezon, dintre cele două formații, clujencele au câștigat la Timișoara cu 30-23, în etapa a 6-a. În Cupa României, meciul contra formației clujene se va decide în 60 de minute sau, dacă e cazul, vor fi aruncări de departajea pentru desemnarea câștigătoarei.

Celelalte jocuri din turul preliminar al Cupei României sunt: HCF Piatra Neamț – CS Arena Târgu Mureș, CS HC Harghita – CSU Știința București, ACS Sc 181 București – ACS Spartac București, CSM Bacău – CSM Iași 2020, CSM Făgăraș – HC Activ Ploiești, ACS Unirea Dobroești – Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda, CSU Oradea – CSM Unirea Slobozia, CS Știința Bacău – CSU Neptun Constanța, CSM Deva – CSM Corona Brașov și CSM Roman – CSU Reșița.