Badminton

VLAD DEHELEAN – DOUĂ MEDALII DE LA CAMPIONATELE NAȚIONALE U17

by: csu-uvt

Una din marile speranțe ale Clubului Sportiv Universitatea de Vest Timișoara, Vlad Alexandru Dehelean s-a întors cu două clasări pe podium, la Campionatele Naționale de badminton, la categoria de vârstă U17.

În competiția desfășurată la Șendreni (județul Galați), Vlad Dehelean a obținut titlul național la dublu masculin și la dublu mixt. În concursul de dublu băieți, Vlad Dehelean (CSU UVT) a făcut pereche cu Luca Pandele (CSC Berceni); cei doi au învins, în finală, cuplul George Alexandru Mocan/Dragoș Niță cu 21-14, 21-11. Anterior, în semifinale, Dehelean și Pandele i-au depășit pe Matei Slavu/Andrei Zubcu tot în două seturi, 21-10, 21-11.

La dublu mixt, Vlad Dehelean (CSU UVT) și Laura Constantin (CSS 6 București) au obținut locul al doilea, după ce au cedat în finală, în două seturi, la Luca Pandele/Denisa Muscalu, scor final21-17, 21-9. În semifinale, Dehelean și Constantin au trecut de cuplul Călin Gradjieru/Ioana Popescu cu 21-8, 21-18.

În competiția de simplu masculin, Dehelean a ajuns până în sferturile de finală, unde a pierdut la Călin Grajdieru; primul set a fost cedat la mare luptă, după 21-19 pentru Grajdieru, iar cel de-al doilea după 21-11.