Karate

REZULTATE SEMNIFICATIVE LA MONDIALELE IKU

by: csu-uvt

Sportivii de la CSU Universitatea de Vest Timișoara au obținut performanțe notabile în cadrul Mondialelor de karate IKU, de la Caorle (Italia). La Kata echipe feminin, pentru categoria de vârstă 16-40 ani, IKU România 2 a evoluat în formula Ioana Popescu, Denissa Burz și Ana Maria Bucșă. Cele trei au avut comportări meritorii și în probele individuale:

• Kata Individual Shotokan Senioare: Ioana Popescu – locul 1 și Ana Maria Bucșă– locul 3
  • Kata Individual Absolute Senioare: Ioana Popescu – locul 2
  • Kata Individual Rengokai Senioare: Denissa Burz – locul 3

La Kata echipe masculin, categoria de vârstă 16-40 ani, i-am avut în cadrul IKU România 1 pe Bogdan Hrițcu, Alexandru Schein și Mihai Stanciu. În probele individuale de kata au fost cinci clasări pe podium:

• Kata Individual Shotokan Seniori: Alexandru Schein– locul 1 și Mihai Stanciu – locul 2
  • Kata Individual Absolute Seniori: Mihai Stanciu – locul 2 și Alexandru Schein – locul 3
  • Kata Individual Rengokai Seniori: Bogdan Hrițcu– locul 3

În probele de kumite, Ioana Popescu a terminat pe locul 1, la individual senioare, categoria 55kg, în vreme ce la echipe Popescu și Denissa Burz s-au mai clasat pe podium în două probe alături de câțiva sportivi de la alte cluburi:

Kumite Echipe Feminin Sanbon: IKU România 6 – locul 3

Kumite Echipe Rotativ Senioare: IKU România 13 – locul 1

La kumite masculin, individual seniori, Bogdan Hrițcu a încheiat pe poziția secundă, la categoria 74kg. Hrițcu a făcut parte, alături de sportivi legitimați la alte cluburi, în două echipe ce au obținut medalii:

Kumite Echipe Seniori: IKU România 5 – locul 2

Kumite Echipe Rotativ Seniori: IKU România 12 – locul 1.