Karate

O nouă ediție UVT Timișoara OPEN – Karate IKU

by: csu-uvt

În acest weekend (19-20 noiembrie) la Universitatea de Vest din Timișoara va avea loc competiția internațională de Karate IKU UVT Timișoara OPEN – Memorialul Shihan Mihai Cioroianu. Competiția este finanțată de Consiliul Județean Timiș și se desfășoară la Sala de Sport UVT Oituz (cu intrare de pe str. Popa Șapcă nr. 5).

Peste 300 de sportivi sunt așteptați la UVT Timișoara OPEN. Începând cu anul trecut, concursul este denumit și „Memorialul Shihan Cioroianu Mihai”, în memoria lui Cioroianu Mihai, legendarul sensei timișorean, directorul Departamentului de Karate al Federației Române de Arte Marțiale, președintele Uniunii Timișorene de Karate EUR&KA, vice-președinte al Asociației Mondiale de Karate EUR&KA, reprezentant pentru Europa de EST al International Karate Federation.

Sâmbătă, 19 noiembrie, va avea loc competiția pentru toate categoriile de peste 12 ani, până la veterani. Programul zilei de sâmbătă va fi: kata dimineața, între 10:00-13:00, și kumite începând cu ora 14:00. Ippon va fi doar pentru cei de peste 14 ani. Ședința tehnică începe la ora 9:30.

Duminică vor intra în concurs categoriile de copii 4-11 ani, inclusiv echipe (categoriile 4-7 ani de la ora 10:00 kata, kumite și echipe / categoriile 8-9 ani de la ora 11:30 / categoriile 10-11 ani de la ora 14:00).

Alte detalii pentru participanți:

KATA ECHIPE:

• Sunt acceptate echipe mixte.

KUMITE ECHIPE:

• Echipele trebuie să fie compuse din membri de același gen.
  • Fiecare echipă trebuie să conțină 3 + 1 membri.
  • Daca se vor înscrie suficiente echipe de 2 membri masculin și UNUL feminin, vom crea categorii pentru aceste echipe în funcție de categoriile de vârstă precizate în fișierul Categorii.

KATA ȘI KUMITE INDIVIDUAL:

• Sportivii vor participa doar la categoria lor specifică de vârstă.
  • Sportivii NU pot participa la ambele categorii de luptă: SHOBU SANBON și SHOBU IPPON

Regulament: IKU (Kata cu puncte+stegulete)

Înscrierile au fost gratuite și au putut fi realizate până la data de 15.11.2022, ora 23:59.

Arbitru Șef: Ștefănescu Ionuț

Persoană de contact: Tripa Andrei, telefon 0770850322, tripa.ioan.andrei@gmail.com