Volei

CSU UVT – câștigătoarea Cupei României la volei pe plajă

by: csu-uvt

0

Echipele CSU UVT au ocupat locurile 1, 3 și 5 la finalul competiției organizate la Sibiu.

Sergiu Călin și Lucian Bădiceanu au câștigat duelul din semifinale cu Sergiu Rodina și Sebastian Micu, un duel între două dintre echipele CSU UVT prezente la competiție.

În finala mare Sergiu Călin și Lucian Bădiceanu au câștigat meciul cu Știința București (2-0 vs. Valentin Hupoiu – Bogdan Bratosin), iar în finala mică Sergiu Rodina și Sebastian Micu au câștigat tot cu 2-0 meciul cu ACS Volei Marius Ciortea Florești (2-0 vs. Petru Vornicu și Mihail Șapco).

Cuplul format din Robert Vîrlan și Denis Boldiș a terminat competiția pe locul 5.

Lucian Bădiceanu este la a doua Cupă a României câștigată pentru CSU UVT, după ce anul trecut a făcut parte din echipa câștigătoare în turneul de la Arad, iar Sebastian Micu a câștigat tot medalia de bronz și în 2021.

Participarea echipei de volei de plajă CSU UVT la Cupa României face parte din programul Sportul Universitar UVT – Activ în Competiții și Comunitate, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Toți cei 6 sportivi CSU UVT fac parte din delegația care va reprezenta Universitatea de Vest la Jocurile Europene Universitare de la Lodz, Polonia. Competiția de volei are loc în perioada 15-22 iulie.

Componența echipei de volei UVT de la JEU: 
Lucian Bădiceanu, Denis Boldiș, Darius Câmpean, Sergiu Călin, Emanuel Drăgan, Leonard Gologăneanu, Sebastian Micu, Dorin Moraru, Alexandru Moroșan, Rareș Preda, Sergiu Rodina, Robert Vîrlan, Sorin Schiesz (antrenor), Eric Reitmayer (antrenor secund).

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin