Șah

Campionatele universitare de șah, la Timișoara!

by: csu-uvt

0

Următorul final de săptămână aduce în fața Aulei Magna a Universității de Vest din Timișoara o competiție națională atractivă de șah, la care au confirmat participarea peste 60 de jucători din București (trei universități), Iași (două), Cluj, Oradea, Pitești și bineînțeles Timișoara (cu Universitatea de Vest și Politehnica).

Sâmbătă, 2 aprilie, e programat concursul de șah rapid, iar duminică, 3 aprilie, cel de șah blitz, la categoriile feminin și masculin. Participanții sunt studenți la universități din orașele amintite, cu rezultate în special în competițiile de juniori; Universitatea de Vest Timișoara o are în prim plan pe Andreea Cosman.

Concursul de șah rapid se desfășoară pe parcursul a șapte runde, cu împerecherea jucătorilor în funcție de punctajul propriu, în vreme ce partidele de șah blitz se vor întinde pe parcursul a 9 runde de câte 3 minute. Intenționăm ca mai ales de la meciurile de șah blitz să realizăm și transmisiuni video.

Organizatorii competiției sunt Federația Română de Șah, Federația Sportului Școlar și Universitar, precum și Universitatea de Vest din Timișoara.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin