Baschet

CÂȘTIGĂTORII 3X3 UVT CHALLENGE

by: comunicare

0

A fost un week-end plin și la panourile de baschet din sala de sport a Universității de Vest din Timișoara; ediția 2024 a UVT Challenge la 3×3 a adunat 29 de echipe împărțite în categoriile de vârstă, U14, U16, U18 și Open.

La trei dintre aceste niveluri s-au disputat grupe, iar apoi învingătoarele s-au decis în urma jocurilor eliminatorii. La a patra categorie (U18) s-a jucat fiecare cu fiecare.

În finala Open, Bulldogs 2 a depășit Bulldogs cu scorul de 19-17, după ce în semifinale, am înregistrat același scor în ambele meciuri, 22-15. Bulldogs 2 a trecut în penultimul act de CSU UVT, iar Bulldogs de Free Candy. Iată componența celor patru formații, care s-au întrecut pentru podium:

Bulldogs 2: Andrei Szabo, Damian Mihai, Mihai Ursan, Norbert Kelemen;

Bulldogs: Ovidiu Udrea, Bogdan Penciu, Elias Popa, Robert Medgyesy;

CSU UVT: Bogdan Sculian, Tudor Chiu, Mădălin Marin, Alexandru Tănasă;

Free Candy: Alex Costea, Răzvan Dăscăliță, Dan Jeflea, Victor Godeanu.

Categoria U18 s-a desfășurat sub forma unui minicampionat de patru formații, din care Velocity Vipers, Next Level și Lupușorii Bârzavei au acumulat câte două victorii, fiind departajate de diferențele din meciurile directe. Velocity a câștigat 21-18 cu Next Level și a pierdut 14-15 cu Lupușorii, apoi Next Level a învins la 3 puncte Lupușorii (11-8) și a pierdut la aceeași diferență cu Velocity (18-21), în vreme ce Lupușorii au câștigat la limită cu Velocity (15-14) și au cedat la Next Level (8-11).

Componențele primelor clasate:

Velocity Vipers: Alex Martinescu, Remus Nuță, Patrick Stoia;

Next Level: Andrei Rata, Vlad Ghinga, Rareș Pitulice, Luca Sabău;

Lupușorii Bârzavei: Denis Gârtoi, Dennis Humă, Alexiss Sătmărean, Nicholas Ulogu.

La categoria U16 s-a impus în finală Bacalbașa, scor 21-16 cu Crazy Donkeys. Bacalbașa i-a avut în componență pe Tudor Bataniaț, Ioan Dusanradu și Fabian Tudosie, iar Crazy Donkeys pe Luca Barbu, Patrick Mețiu, Mihnea Sabou și Dușan Vucovan. În semifinale, Bacalbașa – Robotnik Army 21-8 și Crazy Donkeys Pipax Elite 14-12, după prelungiri.

În fine, la categoria U14, Bench Buddies a trecut de Ștumfii din Banat cu 17-10; Bench Buddies i-a avut în teren pe Dan Păltinișanu III, Paul Bobirci și Fabian Chirca, în vreme ce Ștrumfii i-au avut în lot pe Tudor Calancea, Rareș 015, Matei Melciu și Raul Stan. În semifinale, Bench Buddies a trecut de Myke Tyson’s Sons cu 21-6 și Ștrumfii de Diddy Party cu 18-13.

Turneul de baschet 3×3 UVT Challenge a fost finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte. Parteneri: Universitatea de Vest din Timișoara, Centrul de Proiecte, REHA Clinic.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin