Fotbal

FOTBALIȘTII ÎNCEP NOUL SEZON

by: comunicare

0

Pentru echipa de fotbal CSU Universitatea de Vest Timișoara jocurile oficiale se reiau în acest final de săptămână, odată cu startul noii ediții a Ligii a 4-a a județului Timiș. A fost o vară cu multe schimbări în cadrul lotului, toate oficializate atunci când au devenit certitudini.

Echipa îl are în fruntea staff-ului tehnic pe Iulian Muntean, fostul antrenor al Ripensiei Timișoara, pe vremea când gruparea galben-roșie era prezentă în liga a 2-a de fotbal. Noutățile ”din iarbă” sunt portarul Georgios Gakos, respectiv jucătorii de câmp Andrei Rus, Dan Silgahi, Marius Semeniuc, Mario Petruș, Răzvan Șuiu,  Miklos Lengyel, Rareș Benghia și Andrei Ghiunghiuș. E de notat și revenirea în lotul nostru a lui Ilie Velcan, care a evoluat la Phoenix Buziaș.

În prima etapă, sâmbătă, 17 august, CSU UVT va juca pe teren propriu cu AS Gelu, iar apoi, în runda a doua va fi prima deplasare, la CSM Lugoj. Meciurile considerate pe teren propriu, ale ”universitarilor” vor avea loc pe stadionul Electrica din Timișoara. De altfel, în cadrul acestei baze sportive au loc și antrenamentele formației noastre.

Le dorim mult success fotbaliștilor în galben și albastru!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin