Volei

SE APROPIE JOCURILE EUROPENE

by: comunicare

0

În ciuda căldurii, pe care trebuie să o înfrunte la antrenamente, voleibaliștii noștri au o perioadă foarte plină de pregătire și în aceste săptămâni. E perioada dinaintea Jocurilor Europene Universitare, care vor fi luna viitoare, la Debrecen și Miskolc (Ungaria).

Lotul nu e încă definitivat, ne-a spus antrenorul Sorin Schiesz, la fel cum nici programul meciurilor nu e cunoscut. ”Așteptăm, să vedem și dacă se înscrie reprezentanta Turciei, care are cu siguranță jucători din Superliga lor și va fi greu de depășit. Anul trecut, în Portugalia, nu au fost, dar acum e posibil să fie și ei printre competitori” a zis tehnicianul nostru.

Plecarea spre Ungaria e prevăzută pentru 8 iulie; băieții vor concura la Miskolc, unde e programat turneul de volei. Dacă ajung până la capăt, ei vor sta până în 17 iulie. Din această dată, mare parte a lotului se va întoarce acasă, cu excepția lui Vârlan, Călin și a antrenorului Schiesz, care vor fi prezenți și în turneul de volei pe nisip.

Foarte probabil, săptămâna viitoare, se vor ști competitoarele, dar și lotul Universității de vest din Timișoara, care va pleca la Jocurile Europene. Vom reveni!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin