Volei

O EXPERIENȚĂ DEOSEBITĂ, LA FILEU

by: comunicare

0

Micuții voleibaliști (U13) s-au întors recent dintr-o deplasare lungă, dar care le-a plăcut enorm sportivilor noștri. Au participat la cel mai mare turneu dedicat copiilor și juniorilor, Power Cup, unde au fost prezenți peste 7.000 de sportivi! Experiențele trăite acolo și prieteniile legate, le vor rămâne în memorie multă vreme, spune antrenoarea Camelia Antal.

Competiția are o tradiție de aproape patru decenii și reunește practicanți de volei și minivolei de la 4 ani la 22 de ani. Fiecare ediție a acestui festival al voleiului juvenil are loc într-un alt oraș din Finlanda; de data aceasta orașul Jeonsuu i-a primit pe copii, inclusiv pe cei nouă băieți de la CSU Universitatea de Vest din Timișoara. ”Am rămas, cu toții, cu o impresie extraordinară despre ce înseamnă un turneu dedicat copiilor. Au fost sute de terenuri, însă cu un program bine stabilit, ce putea fi urmărit pe o aplicație. Foarte intresant mi s-a părut că meciurile au fost arbitrate tot de copiii practicanți ai voleiului, aspect ce vine să-i responsabilizeze și mai mult, să se respecte reciproc, atunci când sunt pe teren” a spus Camelia Antal.

Participarea la Jeonsuu a venit ca urmare a unei invitații făcute de o fostă colegă de echipă a Cameliei Antal, de pe vremea când juca volei de performanță. CSU UVT a mers în componența Victor Opriș, Victor Oprișor, Tudor Popa, Tudor Cabulea, Patrick Stavri, Ianis Cislariu, Darius Tanascu,  Luca Zimbilschi, Razvan Bota. ”A mers cine a putut să facă deplasarea. Am dormit și am mâncat în școli, alături de ceilalți participanți, am îmbinat componenta educațională cu cea de sportivi. Socializarea a fost remarcabilă, pentru că băieții noștri s-au împrietenit cu componenții altor formații, cărora le-au făcut galerie sau au fost chiar adversari, dar au rămas prieteni” a mai menționat antrenoarea noastră.

Ea a mai remarcat cât de serios au abordat elevii ei toate activitățile, indiferent că s-au desfășurat pe teren sau în alte situații. ”Seriozitatea vine din felul în care fac acest sport, presiunea și partea negativă e dată de cei de pe margine, părinți, sponsori, etc, care vor să se mândrească cu rezultate încă de la o vârstă fragedă. Vrem să facem și la noi o astfel de întâlnire pentru micuți. Mă bucur că Bulevardul Copiilor, organizat în 1 iunie, a semănat foarte mult cu ce am întâlnit noi în Finlanda; cu siguranță, la anul, vom aplica unele lucruri întâlnite la Power Cup” a spus Camelia Antal.

Înscrieri la volei băieți U13

Echipa de volei U13, de la CSU Universitatea de Vest, este realizată în parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 30 Timișoara și îi mai are în componență pe David Dragan, Darius Circioban, Darius Neacsu, Mihai Isfan, Andrei Rechitan, Andrei Dascalu, Andrei Trifa, Eduard Gal Pal și Ioan Crasovan.

Lista rămâne deschisă și altor copii, care vor să practice voleiul. Înscrieri se pot face la următorul link: https://csu-uvt.ro/sportiv/. Abia așteptăm să ne cunoașteți și să vă cunoaștem!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin