Handbal

O REPRIZĂ, APROAPE DE ADVERSARE…

by: comunicare

0

Handbalistele de la CSU Universitatea de Vest din Timișoara s-au ținut de partenerele lor de întrecere din runda a 4-a a Diviziei A, vreme de o jumătate de meci. Teutonii Ghimbav s-a impus, în cele din urmă, cu 26-20, deși la pauză diferența era minimă, scor 12-11 pentru jucătoarele oaspete.

CSU UVT a avut destule momente favorabile până la pauză; a revenit de la un pasiv de 2 goluri (scor 2-4, în min 8) a condus chiar la trei goluri (9-6 în min 20), dar apoi s-a văzut egalată și condusă. Momentele decisive pentru stabilirea câștigătoarei au fost la mijlocul reprizei a doua, când jucătoarele din Brașov au marcat de cinci ori la rând și s-au desprins la 7 goluri diferență. La Timișoara, principalele marcatoare au fost Elena Voicu și Diana Șufană, cu 7, respectiv 5 goluri, în timp ce la echipa din Ghimbav, Brigitta Bitay a înscris 10 goluri din cele 11 aruncări înregistrate în dreptul ei.

Meciurile de pe teren propriu ale CSU Universitatea de Vest din Timișoara sunt organizate cu sprijinul Primăriei Timișoara, prin Centrul de Proiecte.

În campionatul de tineret, CSU Universitatea de Vest a avut parte tot de un duel cu o echipă brașoveană; CSM Corona s-a impus cu 45-26.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin