Volei

PRIMELE AMICALE DIN PREGĂTIRI

by: comunicare

0

Băieții de la volei trec prin schimbări însemnate, în această perioadă premergătoare startului din A2-Vest. După trei săptămâni de pregătire, CSU Universitatea de Vest din Timișoara a participat la un turneu organizat de prim divizionara Unirea Dej, la care au mai fost prezente Universitatea Cluj (revenită în prima ligă, la invitația federației) și CSM Suceava (echipă de liga a doua).

De fiecare dată, ”studenții” noștri au cedat în trei seturi, în partide cu adversari mai solizi șimai închegați ca lot. ”A fost un prilej să-i vedem la joc pe toți băieții disponibili la ora actuală, inclusiv nou veniții din această vară; e vorba de tinerii Alexandru Țigan, Gabriel Bărbat, Gabriel Untea și Claudiu Urian. Meciurile ne-au arătat că problemele cele mai mari sunt pe centru, acolo unde Drăgan e accidentat, așa cum indisponibil e și Rodina” a spus după turneu antrenorul principal Sorin Schiesz. Tehnicianul e preocupat să-i integreze pe cei tineri în condițiile în care de la CSU UVT au plecat în această vară Preda și Moroșan.

E probabil ca formația noastră să perfecteze și alte meciuri de verificare cu echipe ce-i vor fi adversare în sezonul oficial. Divizia A2-Vest se va juca tot sub forma unor turnee găzduite de fiecare dintre echipe, cu mențiunea că una va sta, deoarece seria e formată dintr-un număr impar de echipe. În primul turneu, de la Râmnicu Valcea, de luna viitoare, vas ta chiar CSU UVT. Apoi, bănățenii vor juca la Arad (22-24 noiembrie), la Oradea (20-22 decembrie), din nou la Oradea (31 ianuarie – 2 februarie) și la Timișoara (28 febr – 2 martie).

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin