Volei

FETELE AU LUAT CUPA ROMÂNIEI

by: comunicare

0

La doar o săptămână distanță de bronzul cucerit în turneul Campionatului Național, Iustina Corcoz și Denisa Popa au pus mâna pe Cupa României la volei pe nisip.

Cu ocazia turneului de la 2 Mai, sportivele de la CSU Universitatea de Vest din Timișoara au mers până la capăt și s-au impus în finala mare cu 2-1 în fața perechii Adriana Răileanu / Diana Milea (CSU Galați). A fost un meci foarte spectaculos în special în seturile al doilea și al treilea; s-a terminat 21-13, 22-24, 15-13. Corcoz și Popa au avut un moment de cumpănă, în turul al doilea, când au cedat la campioanele naționale Adina Stanciu / Ioana Ordean (Universitatea Cluj), dar apoi au avut un parcurs perfect pe ruta învinselor. Stanciu și Ordean au fost eliminate în semifinale de Răileanu/Milea cu 15-13 în ”decisiv”. Cealaltă pereche a CSU UVT, la acest turneu, Alexandra Dăniloaia / Naomi Brehuescu a terminat pe locul al 9-lea.

Clubul nostru a avut reprezentare și în finala Cupei României de la masculin, unde Sergiu Rodina și Lucian Bădiceanu au pierdut în fața unui alt cuplu bănățean, Andrei Grigore / Eduard Popa; a fost 2-0 (21-15, 21-10) pentru băieții de la CSU Reșița. Rodina/Bădiceanu i-au mai întâlnit în acest turneu pe Grigore/Popa în turul al doilea, când reșițenii au câștigat cu duel mai extrem de echilibrat, cu 23-25, 29-27, 15-12. Ulterior ”universitarii” noștri au trecut de toți adversarii de pe traseul învinșilor și au avut ocazia revanșei în meciul pentru locul I. Pe același tablou masculin au fost prezenți alți doi jucători ai CSU UVT, Ioan Moraru / Robert Vîrlan, care au terminat pe locul 7.

Participarea cuplurilor de jucători ai CSU Universitatea de vest din Timișoara, la Cupa României de volei pe nisip, a fost susținută de Consiliul Județean Timiș.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin