Volei

DOUĂ FINALE LA ”NAȚIONALE”

by: comunicare

0

Campionatele Naționale de volei pe nisip s-au desfășurat în aceste zile la baza sportivă Brizo din Iași, cea care dorește să clădească o tradiție în organizarea acestui eveniment în capitala Moldovei.

Reprezentanții CSU Universitatea de Vest din Timișoara se întorc cu medaliile de argint din competiția băieților, respectiv cu cu cele de bronz din concursul fetelor. La masculin, Sergiu Rodina / Lucian Bădiceanu a luptat de la egal la egal în foarte multe momente ale finalei mari cu campionii Bogdan Bratosin / Valentin Hupoiu (Știința București). Au fost chiar momente extrem de favorabile, în special în setul secund, pentru ca băieții noștri să aibă șanse de set decisiv în această finală. S-a terminat, însă, 2-0 (21-18, 21-19) pentru jucătorii bucureșteni, care devin campioni ai României la această disciplină sportivă în al treilea an la rând. Cel de-al doilea cuplu masculin al CSU UVT, Ioan Moraru / Robert Vîrlan a încheiat pe locul 9 concursul desfășurat în acest final de săptămână

Fetele de la CSU UVT au obținut și ele un loc pe podium prin unul din cuplurile participante; Iustina Corcocoz / Denisa Popa au învins în finala mică perechea Diana Dumitru / Marilena Puică, de la CSM Constanța, cu 2-0 (21-16, 21-10) Corcoz/Popa au avut victorii până în momentul semifinalelor, unde au cedat în două seturi la Adina Stanciu / Ioana Ordean, reprezentantele Universității Cluj fiind cele care au devenit ulterior campioane naționale în finala cu Ioana Miu și Ioana Hododi (CSU ASE București). Alte două perechi ale clubului nostru au fost prezente pe tablou; Alexandra Dăniloaia / Naomi Brehuescu a încheiat pe locul 5, fiind la un singur pas de jocul pentru medaliile de bronz, însă drumul le-a fost barat de constănțencele Dumitru / Puică.  Cel de-al treilea cuplu, Ioana Drăghina / Carla Dragomir, a încheiat pe locul 9 întrecerea de la Iași.

CSU Universitatea de Vest din Timișoara a participat cu sportivii amintiți la Campinatele Naționale de la Iași, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș. Mare parte din sportivi va concura și la turneul de Cupa României, din weekend-ul viitor, de la 2 Mai.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin