Ciclism

CUPA MAX AUSCHNIT 2024

by: comunicare

0

Rutierele componente ale UVT-Devron West Cycling Team au participat cu rezultate foarte bune la  tradiționala competiție ciclistă din zona Lugojului, Cupa Max Auschnit, de la finele săptămânii trecute. Alexandra Cioclu a confirmat statutul ei de favorită și a terminat Openul feminin – traseu lung – pe prima poziție; a treia s-a clasat tot o sportivă a clubului timișorean, Natalia Mănescu, iar la traseu mediu, Mihaela Hojda a fost a 4-a. În cadrul Cupei României, care a ajuns la etapa a 5-a, fetele au punctat puternic: Alexandra Cioclu locul 1 și Natalia Mănescu locul 3 (ambele la categoria Elite), iar Mihaela Hojda locul 3.

Și băieții au fost prezenți (Alin Toader, Andrei Sobennicov, Antonio Văcărescu și Alexandru Hojda), ca o încălzire pentru competițiile la care vor evolua în următoarele două săptămâni, Tour of Szeklerland și Turul României 2024, care va începe la Deva.

Participarea sportivilor noștri la competiția ciclistă, din zona Lugojului, a fost sprijinită de Consiliul Județean Timiș.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin