Șah

CSU UVT, LA GRAND PRIX ROMÂNIA

by: comunicare

0

Atractivul circuit de șah, cu participare internațională, și-a consumat etapa a patra la Timișoara, în weekend-ul cel mai recent. Nu puteau lipsi reprezentanții CSU Universitatea de Vest din Timișoara, care au fost prezenți într-un număr extrem de mare.

Adrian-Simion Sechereș a adunat din nou cele mai bune rezultate ale unui participant de la cluburile din această parte a țării. Sechereș a acumulat 7 puncte din cele 10 posibile, în urma unor meciuri interesante (6 victorii și 2 remize). Una dintre remize a fost în fața ucraineanului Anton Korobov, un jucător mult mai bine situat. Tânărul Pavel-Alexandru Nastore (U 18) a adunat 6,5 puncte din șase victorii și o remiză, cea în fața chilianului Pablo Salinas Herrera. Cu câte 6 puncte au terminat concursul de la CRAFT Timișoara alți trei componenți ai clubului nostru: Lucian-Ioan Filip, Paul-Alexandru Paraschiv, Iustin Ciorgovean, Andreea Mărioara Cosman și Bogdan Petru Carasca. Următorul pluton, cel al șahiștilor cu câte 5,5 puncte, i-a avut între alții pe David Deac și Petronela-Alexandra Paraschiv, iar câte 5 puncte au acumulat Alexandru-Ștefan Necșoiu (U 12), Andrei Cazan, Răzvan-Florin Buzuriu (U16) și Andrei-Pavel Carasca. Au jucat și tinerii ori foarte tinerii noștri componenți: Ilinca-Petra Bățăgan (U20), Mihnea-Nicolae Sântimbrean (U 16), Bogdan-Iacob Sântimbrean (U12), cu câte 4 puncte obținute, la fel ca Sergiu-Florin Grunberg și Gabriel-Flavius Drăgoi (U 20).

Vârful ierarhiei generale i-a avut la egalitate pe sârbul Aleksandar Indjic și indianul Leon Luke Mendonca. Departajarea s-a făcut la ”armageddon-ul” suplimentar, care a dat câștig de cauză jucătorului din Serbia. De la locul al 3-lea până la cel de-al 11-lea, concurenții au avut câte 8 puncte, dar au fost departajați de coeficienți; între ei s-au aflat și românii David Gavrilescu și Constantin Lupulescu (locurile 9 și 10).

Participarea șahiștilor de la CSU Universitatea de Vest din Timișoara a fost sprijinită de Consiliul Județean Timiș.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin