Volei

CINCI FETE LA BEACHVOLLEY

by: comunicare

0

Puternicul turneu de volei pe nisip de la Galați a avut și o competiție feminină, la care au fost prezente cinci sportive de la CSU Universitatea de Vest din Timișoara. Denisa Popa a avut parcursul cel mai lung, ea făcând pereche cu gălățeanca Ana Maria Berdilă. În primul tur, cele două jucătoare au învins cu 2-0 (21-19, 21-11) cuplul Alexandra Ciornei/Bianca Pup (CSU Reșița), după care au cedat cu 2-0 (6-21, 9-21) la Beata Vaida/Lilla Villam (EDRA). Ajunse pe traseul învinselor, Popa și Berdilă a luptat senzațional cu Gabriela Panait/Andreea Stănescu (CSU Galați); au luat primul set cu 22-20, au cedat tot în prelungiri 21-23, iar în decisiv au pierdut 14-16.

Perechea Alexandra Dăniloaia/Naomi Brehuescu a câștigat de asemenea în runda inaugural, 2-0 (21-15, 21-13) cu Ana Maria Nemțanu/Elena Moldoveanu (Știința București), apoi au pierdut tot în două seturi (21-23, 14-21) la Alexandra Bikfalvi/Anca Pașca (CSU Oradea), iar pe traseul învinselor au cedat din nou la Diana Dumitru/Marilena Puică (CSM Constanța).

Cea de-a treia pereche cu reprezentante CSU UVT a fost Ioana Drăghina/Carla Dragomir, însă ele au avut ghinionul de a disputa jocul de debut în fața experimentatelor Adriana Răileanu/Diana Milea (CSU Galați) și au cedat cu 21-10 și 21-14. Pe traseul învinselor, Drăghina/Dragomir au întâlnit un nou cuplu gălățean, Gabriela Panait/Andreea Stănescu, cele care aveau să depășească ulterior și perechea Denisa Popa/Anamaria Berdilă, despre care am relatat mai sus.

Una peste alta, remarcăm numărul mare de sportivi și sportive la acest turneu de volei pe nisip, ce va fi urmat de o altă reuniune atractivă la Râmnicu Sărat. Cele două turnee se doresc a fi repetițiile dinaintea Campionatelor Naționale de la Iași, care vor avea loc din 22 august și apoi Cupa româniei de la 2 Mai.

Deplasarea și participarea voleibalistelor de la CSU Universitatea de Vest din Timișoara a fost sprijinită de Consiliul Județean Timiș.

Foto: Facebook / Galati Open Beach Volleyball Tournament

Credit foto: Sorin Pană

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin