Șah

TREI ȘAHIȘTI UVT, PREZENȚI LA BRAȘOV

by: comunicare

0

A treia etapă a Circuitului Grand Prix Romania, cu meciuri de șah clasic, s-a încheiat cu rezultate foarte bune pentru cei trei jucători ai clubului nostru. CSU Universitatea de Vest din Timișoara i-a avut printre participanți pe Adrian-Simion Sechereș, Pavel-Alexandru Nastore și Alexandru-Ștefan Necșoiu.

Sechereș a terminat fără înfrângere cele nouă runde ale turneului de la Brașov; a adunat cinci victorii și patru remize, rezultate ce l-au plasat într-un onorant Top 10 din totalul de 323 de jucători. Nastore a adunat șase victorii – cele mai multe ale șahiștilor de la UVT – el reușind să fie al patrulea dintre jucătorii U18 prezenți în competiție. Și Alexandru Necșoiu a terminat fără înfrângere șapte din cele nouă întâlniri, el reușind să acumuleze două victorii și cinci remize.

Turneul Grand Prix România, de la Brașov, a fost câștigat de olandezul Max Warmerdam, urmat de doi jucători din Republica Moldova, Jegor Lashkin și Ivan Schitco. Atractivul circuit se mută în vestul țării, luna viitoare; în 3-4 august va fi la Timișoara, iar între 5 și 11 august la Arad.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin