Volei

REPETĂM ȘI LA BEACHVOLLEY?

by: comunicare

0

Turneul de beachvolley e în plină desfășurare la Jocurile Europene Universitare, în acest sfârșit de săptămână. Universitatea de Vest din Timișoara e reprezentată de Robert Vîrlan și Sergiu Călin, antrenați de Sorin Schiesz.

În faza grupelor, UVT-ul a cedat cu 2-1 întâlnirea cu Universitatea Tehnică din Cehia (21-13, 21-23, 15-9 pentru jucătorii cehi) și cu 2-0 la Universitatea din Rostock (21-12, 21-13 pentru nemți). Așa cum s-a întâmplat și la voleiul pe parchet, compatrioții noștri mai au șansa play-off-ului pentru faza eliminatorie, care i-ar putea trimite din nou spre zona superioară a competiției. Grație acestor meciuri, ai noștri au ajuns până în semifinale și au cucerit apoi medaliile de bronz. Vom vedea dacă se va repeta istoria și la beachvolley.

Deocamdată, azi, la ora 13, ora noastră, Universitatea de Vest din Timișoara joacă în compania Universității de Educație Fizică și Sport din Ucraina. Învingătoarea va întâlni Universitatea din Varșovia, într-o partidă programată în această după amiază, după ora 18.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin