Volei

O LUPTĂ DÂRZĂ DE PATRU SETURI

by: comunicare

0

Primul meci de volei masculin, la Jocurile Europene Universitare de la Debrecen și Miskolc a fost un duel echilibrat al finalistelor ediției precedente. De data aceasta, Universitatea din Rostock s-a impus cu 3-1 în fața Universității de Vest din Timișoara.

Scorurile pe seturi sunt elocvente pentru lupta ce s-a dat de o parte și de alta a fileului. Studenții germani au luat primele două seturi cu 25-21 și 25-22, apoi băieții noștri au câștigat cu 25-21, însă echipa din Rostock a luat și setul al patrulea, cu 25-22, adjudecându-și prima victorie. Seturile cedate de UVT au fost extrem de echilibrate, însă pe finalul fiecărui interval câte o minge sau două au făcut o diferență suficientă pentru a înclina balanța în partea cealaltă. De remarcat, că în setul al treilea, favoriții noștri au avut o revenire de senzație de la 14-20 la 20-20 și apoi s-au impus; nu a fost din păcate suficient… E totuși început de drum și lucrurile se mai pot îndrepta.

Punctele echipei Universității de Vest au fost reușite de Rodina 17, Drăgan 12, Câmpean 8, Vîrlan 8, Călin 5, Preda 5, Agachi 3, Moraru 2, Bădiceanu 1, Gologăneanu 1.

Următorul meci va fi vineri, cu Universitatea de Tehnologie din Brno, de la ora 9,45. Până atunci, băieții noștri vor fi spectatori la jocul de mâine al celor din Brno cu cei din Rostock.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin