Volei

MERGEM SĂ NE APĂRĂM TITLUL

by: comunicare

0

Echipa de volei masculin a Universității de Vest din Timișoara a ajuns la Miskolc, în  Ungaria, pentru Jocurile Europene Universitare. Formația noastră e campioana continental în exercițiu și se află în competiție cu gândul să-și păstreze acest statut.

Conform tragerii la sorți din această după amiază, UVT e în grupa D a concursului masculinm, alături de Universitatea de Tehnologie din Brno (Cehia) și Universitatea din Rostock (Germania). Cu formația germană am jucat anul trecut finala ”europenelor” universitare de la Braga, din Portugalia. Programul băieților noștri, în grupă începe mâine dimineață, la ora 10,30, chiar cu echipa din Rostock. Și întâlnirea cu cei din Brno va fi la orele dimineții, vineri, la 9,45 ora noastră.

Lotul cu care Universitatea de Vest abordează această competiție e compus din: Iustin Agachi, Lucian Bădiceanu, Denis Boldiș, Sergiu Călin, Darius Câmpean, Emanuel Drăgan, Leonard Gologăneanu, Dorin Moraru, Alexandru Moroșan, Rareș Preda, Sergiu Rodina, Robert Vîrlan. Staff-ul tehnic e compus din Sorin Schiesz, Eric Reitmayer și Ion Borozan.

Universitatea de Vest din Timișoara participă în concursurile de volei masculin și volei pe nisip masculin. Le dorim succes!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin