Volei

MAI SPERĂM LA SFERTURI

by: comunicare

0

Al doilea meci din grupe, la Jocurile Europene Universitare, a avut același deznodământ pentru voleibaliștii noștri ca în ziua de debut. Inclusiv succesiunea seturilor s-a păstrat, două seturi pierdute (unul la mare luptă) apoi unul câștigat, după care final de meci în patru acte. A fost 1-3 și azi, dar cu colegii de la Universitatea de Tehnologie din Brno.

În primul set, jucătorii cehi au pus punct cu punct și au făcut diferența maximă la 25-17. Setul al doilea a început foarte bine pentru UVT, scor 4-0, însă după aceea adversarii noștri au trecut la conducere; cursa de urmărire s-a concretizat doar prin egalarea la 24, după care formația din Brno a închis la 26-24. Așa cum s-a întâmplat și acum două zile, cel mai bun segment de meci al Universității de Vest din Timișoara a fost setul al treilea, cu un parcurs echilibrat în cea mai mare parte și cu un ”sprint” de la 19-18 la 25-20. Setul al patrulea a arătat iar oscilațiile din jocul băieșilor noștri, care după un avantaj de 3-4 puncte s-au văzut conduși și învinși finalmente cu 25-18.

Pentru studenții noștri, turneul continuă jocurile ce mai pot salva intrarea în sferturile de finală. Câștigătoarele grupelor sunt sigure de accesul în această fază a competiției, în vreme ce ocupantele locurilor 2 și 3 vor juca între ele pentru cele patru poziții rămase.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin