Badminton

ETAPA A 4-A DIN CIRCUITUL UVT

by: comunicare

0

Badmintonul s-a întors la sala UVT, din zona Oituz/Popa Șapcă și în miezul verii, cu cea de-a patra reuniune a Circuitului organizat de clubul nostru. Categoria Open a programat meciuri doar la dublu mixt. Tablouri complete am avut la Amatori și Începători. Iată mai jos informații despre meciurile, ce au decis câștigătorii acestei etape:  

La Open dublu mixt, Daniel Popescu și Diana Maria Popescu (CSU UVT și CSM Timișoara) s-au impus în jocurile ”fiecare cu fiecare”, acumulând victorii pe linie; cea decisive a fost cu 21-18, 23-21 în fața lui Paul Hărănguș și Alexandra Teodora Hărănguș (ambii de la CSM Timișoara).

Competițiile de simplu amatori și-au decis câștigătorii în urma unui play-off eliminatoriu de patru jucători, la capătul cărora Ana Dumitru a trecut de Maria Apostol cu 21-17, 18-21, 21-16, respecitv Norbert-David Fekete l-a învins pe Dan Rotuna cu 25-23, 21-15.

La simplu începători au fost turnee finale de câte patru. La feminin, Teodora Nedelcu a înșirat trei victorii, spre deosebire de celelalte concurente, care s-au anihilat reciproc cu câte o victorie și o înfrângere în celelalte dispute. La masculin, Mario Iasmin Frățilă și-a depășit toți adversarii, jocul care l-a propulsat pe primul loc fiind cel cu Adin Gațu, scor 21-17, 16-21, 21-17.

În finalele celelalte de dublu:

Masculin amatori: Adrian Giurgiu / Ștefan Forton – Cosmin Popescu / Eduard Ioan Tolescu 13-21, 21-12, 21-19

Feminin amatori: Mihaela Beșliu / Andreea Kovacs – Patricia Pleșa-Mastici / Andreea Fekete 21-18, 18-21, 21-18

Mixt amatori: Jaden Li / Mihaela Beșliu – Paul Cojocaru / Patricia Pleșa-Mastici victorie prin abandon al adversarilor

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin