Volei

AVEM BRONZUL!

by: comunicare

0

Băieții de la Universitatea de Vest din Timișoara au cucerit medaliile de bronz în turneul de volei, de la Jocurile Europene Universitare!

După un meci cu multe momente echilibrate, favoriții noștri au depășit Universitatea din Valencia cu 3-1. Pe seturi a fost 28-26, 15-25, 25-13, 28-26. Remarcabile au fost primul și ultimul set, în care studenții noștri au îmbinat răbdarea cu inspirația și au reușit să câștige în situațiile limită. În primul set chiar au revenit de la -4 puncte, pe tabelă, iar în ultimul au condus pe aproape tot parcursul setului, fructificând a patra minge de meci. Realizatorii echipei noastre au fost Câmpean cu 17 puncte, Preda cu 15, Rodina 11, Drăgan 8, Vîrlan 6, Agachi 3, Călin 1, Moroșan 1.

Așadar, Robert Vîrlan a fost prezent pe teren atât în acest meci pentru un loc pe podium, cât și în semifinala de ieri, după ce în precedentele partide nu a putut evolua din cauza unei accidentări. Tot din pricini medicale a absentat de pe teren Bădiceanu, însă el a fost alături de colegii lui la bucuria victoriei din finala mică. Robert Vîrlan, Sergiu Călin și antrenorul Sorin Schiesz vor mai rămâne la Jocurile Europene Universitare pentru concursul de volei pe nisip, care va începe vineri și se va încheia marțea viitoare.

Felicitări întregii echipe și staff-ului ei!!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin