Șah

CLASĂRI EXCELENTE LA GRAND PRIX

by: comunicare

0

Șahiștii noștri, care au participat la Cluj Grand Prix Rapid, au terminat pe poziții remarcabile ale ierarhiei generale. CSU Universitatea de Vest din Timișoara a avut trei jucători în Top 30 al acestei competiții, la care au fost prezenți 314 participanți din 17 țări.

Adrian Sechereș a terminat pe locul 11 la general cu 7,5 puncte, fiind practic cel mai bun dintre competitorii de la categoria elo 2300-2400. Următorii ”uvetiști” au fost Lucian-Ioan Filip (locul 17 general, tot cu 7,5 puncte, și cel mai bun la categoria elo 2200-2300), respectiv Pavel-Alexandru Nastore (locul 28 general, cu 7 puncte, și locul 2 la categoria elo 2100-2200). Andreea-Mărioara Cosman a încheiat turneul de șah rapid, de la Cluj napoca, pe locul 71 la general.

Câștigătorul turneului desfășurat la BT Arena a fost Sarin Nihal (India), care l-a depășit după armageddon (meci de departajare), pe Imre Balog (Ungaria); ambii au adunat câte 8,5 puncte din 10 runde disputate. Podiumul a fost întregit de Jaime Santos Latasa (Spania). România i-a avut în Top 10 pe Kirill Shevchenko și David Gavrilescu (locurile 4 și 6), iar jucătorul nostru Adrian Sechereș a fost al treilea compatriot în concursul din week-end.

La feminin, cea mai bună comportare a avut-o românca Irina Bulmaga, urmată de Nadya Toncheva (Bulgaria) și Petra Papp (Ungaria).

Următoarea etapă a Rrand Prix Romania va fi una de șah clasic, la Brașov, în perioada 15-21 iulie, iar după aceea ”circuitul” ajunge în vestul țării, cu etapele de la Timișoara (3-4 august) și Arad (5-11 august).

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin