Fotbal

S-AU SPART GHINIOANELE

by: comunicare

0

Etapa a 27-a, din liga a 4-a de fotbal, le-a adus fotbaliștilor noștri mai mult decât au încercat să adune în toată această primăvară. După remizele cu Belinț și Liebling din urmă cu câteva săptămâni, CSU UVT a pus trei puncte mari în clasament, grație victoriei de ieri cu Progresul Ciacova.

”S-au spart ghinioanele” ne-a spus coordonatorul echipei de fotbal, Gabi Bîzoi, cu referire la victoria cu 5-1 contra celor de la Progresul Gătaia. UVT a deschis scorul repede, prin Spulber, în min 6, însă a primit golul egalizator în minutul de prelungire al primei părți, punându-i, din nou pe gânduri pe ”studenți”. Desprinderea a venit în ultimele 10 minute, când timișorenilor le-a intrat tot: 2-1 Jorza (min 80), 3-1 Țugui din penalty (min 83), 4-1 și 5-1 Patrick Tamaș două reușite (în minutele adiționale de finalului de întâlnire).

Triumful e cu atât mai prețios cu cât Pobeda Star Bîșnov se apropia de UVT în ierarhia ligii a 4-a și le dădea emoții pentru ultimul sfert al sezonului 2023/24.

Acum, cu 27 de puncte, e un pic mai multă liniște în tabăra UVT, mai ales că următoarele două săptămâni se anunță foarte aglomerate. Săptămâna viitoare, marți, la ora 16, e programat meciul tur al calificărilor pentru turneul final universitar cu ”studenții” din Târgu Jiu (meci pe terenul Electrica); sâmbătă, 20 aprilie, e programat jocul de campionat la Topolovățu Mare, luni, în 22 aprilie, returul la Târgiu Jiu și la mijlocul acelei săptămâni joc din liga a 4-a cu Unirea Jimbolia.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin