Badminton

PATRU FINALE DE CUPĂ

by: comunicare

0

Turneul de Cupa României pentru categoria de vârstă ”tineret” desfășurat în acest week-end, la Bacău, s-a terminat cu reprezentare UVT în trei finale disputate. Sportivii noștri au luptat pentru trofee, la simplu și dublu feminin, precum și la dublu mixt.

Cel mai aproape de a bifa o victorie a fost Laura Constantin, la dublu mixt, unde a făcut pereche cu reprezentantul gazdelor Robert-Mihnea Crăciun. Cei doi au cedat după un meci foarte echilibrat la Denisa Muscalu și Luca Pandele (ambii legitimați la CSC Berceni); practic, ambele seturi jucate au avut nevoie de prelungiri, pentru a se stabili învingătorii. Muscalu și Pandele s-au impus cu 22-20 și 23-21.

La dublu feminin, Laura Constantin a evoluat alături de colega ei de la CSU Universitatea de Vest din Timișoara, Andra Stoica. Ele au fost capii de serie nr 2, fiind învinse de principalele favorite, Denisa Muscalu și Anamaria Șerban (CSC Berceni/Sportul Studențesc), cu 21-14, 21-15.

Andra Stoica a fost prezentă și în finala de simplu, unde s-a impus Denisa Muscalu, cu 21-15, 21-9. Pe tabloul de simplu, Laura Constantin a ajuns până în semifinale, unde drumul ei a fost stopat de aceeași Denis Muscalu.

La dublu masculin, cel mai lung parcurs al unui ”uvetist” a fost pentru Cosmin Anton, care a jucat finala alături de Albert Cristian Constantinof (Știința Bacău). Ei au pierdut ultimul act, cu 21-19 și 21-18, în fața lui Petre Comăneanu și Călin Turcu (Știința Bacău / Armada Sud București). În aceeași competiție de dublu băieți, Vlad-Alexandru Dehelean și Mihai-Bogdan Stoica (ambii de la CSU UVT) au atins faza sferturilor de finală, unde i-au întâlnit pe câștigătorii menționați anterior Comăneanu/Turcu.

Vlad Dehelean a avut un destin asemănător și la simplu masculin, unde drumul i-a fost barat, în sferturi de finală, de Luca Pandele (CSC Berceni); sportivul ilfovean avea să devină ulterior învingător al tabloului de simplu băieți. În aceeași competiție, Mihai Stoica a fost semifinalist (a pierdut la Dragoș Niță), iar Cosmin Anton nu a putut trece de turul I.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin