Șah

CAMPION LA 18 ANI

by: comunicare

0

Clubul nostru se mândrește cu un nou titlu național la șah; el a fost cucerit de Pavel-Alexandru Nastore, la recent încheiatele Campionate Naționale pentru copii și juniori, de la Eforie Nord. Nastore a fost cel mai bun junior în proba de șah clasic, cea mai importantă întrecere din cadrul turneului desfășurat la Marea Neagră. Acest rezultat remarcabil îi dă dreptul sportivului de la CSU Universitatea de Vest din Timișoara să reprezinte România la viitoarele Campionate Mondiale ale acestei categorii de vârstă, programate în Brazilia.

Trebuie menționat că Pavel-Alexandru Nastore s-a mai clasat o dată pe podium la această competiție internă, cucerind bronzul în proba de blitz.

Delegația ”universitară” timișoreană a mai avut doi jucători – Ilinca-Petra Bătăgan în competiția feminină U20, respectiv Alexandru-Ștefan Necșoiu în cea a băieților U12. Ilinca a reușit două clasări meritorii pe podium, obținând argintul în proba de dezlegări de probleme și bronzul în proba de șah clasic. Alexandru s-a clasat pe locul 8 în proba de dezlegări de probleme.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin