Fotbal

ACUM, ”LOTERIE” GHINIONISTĂ

by: comunicare

0

Din păcate ratările din meciul tur, încheiat 0-0 la Timișoara, au contat foarte mult în ecuația calificării la turneul final universitar de luna viitoare. Universitatea de Vest din Timișoara a cedat azi meciul decisiv, la loviturile de departajare, în meciul retur cu Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu.

A fost 2-2 după 90 de minute, la capătul unui meci, în care UVT a fost condusă cu 2-0 la pauză (goluri Magherescu și Șitoianu), însă a revenit în ultima parte cu reușitele lui Pițigoi și Contescu. Din păcate, la loviturile de departajare bănățenii au înscris o singură dată, prin Grancea, au trimis o dată pe lângă poartă la șutul lui Gașpar și l-au remarcat pe portarul advers la șuturile lui Țugui și Olariu.

Iată că după două finale naționale și una europeană câștigate la lovituri de departajare, a venit un moment când această ”loterie” ne este și defavorabilă… Vom avea, așadar, o campioană națională universitară nouă, deoarece timișorenii, câștigători ai celor mairecente trei ediții, vor fi privi cu detașare turneul final de la alba Iulia.

Pe plan local, în liga a 4-a, CSU Universitatea de Vest din Timișoara trebuie să-și revină repede după acest meci, pentru că miercuri are de disputat etapă intermediară. De la ora 18, pe terenul Electrica, ”universitarii” primesc vizita ultimei clasate AFC Unirea Jimbolia. În week-end, în următoarea etapă de liga a 4-a, vine deplasarea la AS Gelu.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin