Fotbal

A PATRA VICTORIE LA RÂND

by: comunicare

0

Fotbaliștii noștri par să traverseze cea mai bună formă sportivă din această primăvară. Runda cu nr 30 din liga a 4-a le-a adus ”universitarilor” a patra victorie consecutivă, scor 4-2 în deplasarea de la AS Gelu.

Chiar dacă au lipsit Filip și Ionașcu, echipa CSU Universitatea de Vest a avut soluții să alinieze formula de joc câștigătoare. Wamala Moses a deschis scorul în min 10, iar Darius Botoșneanu a dublat diferența peste doar cinci minute. Adversarii au redus din diferență în min 51, însă replica băieților noștri a venit în timp util, prin reușita lui Marco Contescu, din min 71. AS Gelu s-a apropiat din nou la un gol, în min 77, iar după aceea CSU UVT a punctat prin Alexandru Ionuț Spulber, în min 81, pentru ceea ce a devenit scorul final 4-2. ”Mă bucur că băieții au evoluat bine și au marcat. În prima parte a returului au fost prea multe meciuri, în care noi am condus, dar am fost nevoiți să cedăm puncte” a spus după meci antrenorul Ovidiu Olariu.

În următoarea etapă, CSU Universitatea de Vest din Timișoara joacă în Ciarda Roșie, meciul considerat pe teren propriu cu Unirea Sânnicolau Mare. Partida e programată miercuri dimineața, de la ora 11 și va fi un ”duel de familie” interesant între antrenorul Cristi Contescu și fiii săi. După acest joc, CSU UVT ia binemeritată pauză din perioada Sărbătorilor Pascale ortodoxe.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin