Lupte

SEZONUL SE DESCHIDE ÎN APRILIE

by: comunicare

0

Pentru luptătorii noștri, sezonul competițiior oficiale va fi mai consistent începând cu luna viitoare. Deocamdată e o perioadă în care predomină antrenamentele și se fac planuri pentru competițiile ce se vor desfășura pe parcursul anului.

Prima dintre ele e Cupa României pentru juniori, care e programată în perioada 12-14 aprilie. Locul de desfășurare nu e stabilit, în momentul de față, dar sunt mari șanse ca acest turneu să se desfășoare la București, deoarece înaintea intervalului amintit e programată și adunarea Generală a Federației Române de Lupte, în Capitală. CSU Universitatea de Vest din Timișoara îi va avea, în Cupa României, pe cei doi juniori legitimați la ora actuală – Luca Lăzureanu la categoria 74 kg și Mario Derevenciuc la 125 kg. Ceilalți, în marea lor majoritate, vor concura la concursurile destinate sportivilor Under 23.

Sportivii noștri sunt pregătiți de antrenorul coordonator Marius Olaru, care va participa tot luna viitoare, în calitate de arbitru, la turneul preolimpic de la Baku, programat în zilele de 5, 6 și 7 aprilie.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin