Volei

MAI BINE ÎN MECIUL 2

by: comunicare

0

Cele două jocuri din startul play-out-ului Diviziei A1 de volei masculin au fost asemănătoare ca scor, dar diferite ca prestație a sportivilor noștri. Unirea Dej a câștigat ambele meciuri de acasă, cu CSU Universitatea de Vest din Timișoara, din acest final de săptămână, cu 3-0 și 3-1.

”În primul meci nu s-a legat nimic, băieții au fost timorați, însă în partida a doua mobilizarea s-a dovedit mult mai bună” a sintetizat antrenorul Sorin Schiesz după meci, adăugând că nu s-a stabilit vreo tactică în sensul unei prestații mai consistente în jocul al doilea.

Întâlnirea de duminică a avut majoritatea seturilor la diferențe de trei sau patru puncte, ceea ce arată o dispută mai aprinsă în acest meci. Primul set a fost echilibrat până la 15-15, apoi jucătorii din județul Cluj s-au desprins de la 19-17 la 22-17 și au închis la 25-21. În actul secund, gazdele au pornit mai inspirate iar pentru băieții noștri a fost o cursă de urmărire încheiată la 25-20 pentru Dej. Setul al treilea a fost abordat cel mai inspirat de echipa noastră, care a gestionat excelent finalul perioadei, de la un 20-20 temporar la 25-21. Setul al patrulea, deși a fost încept bine de ”universitari”, scorul s-a rupt lână la această distanță maximă din final, 25-15.

Duelurile celor două formații se mută la Timișoara, în week-end-ul 30-31 martie, cu meciul al treilea sâmbătă după amiază și eventual meciul al patrulea duminică.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin