Badminton

CUPA ROMÂNIEI DESCHIDE SEZONUL

by: comunicare

0

Competițiile oficiale interne din badminton încep în acest week-end cu turneul de Cupa României individual, programat la Bacău. De altfel, prima jumătate a anului e rezervată în special concursurilor ce contează pentru Cupa României. CSU Universitatea de Vest din Timișoara participă cu aproape tot lotul, cu care ne-a obișnuit și în anii precedenți. Nu fac deplasarea Collins Filimon, Denisa Stemate și Florin Posteucă, motivele fiind diferite, de la implicarea în alte concursuri la probleme medicale.

Pentru sportivii noștri, calendarul se împarte între turneele de nivel național și cele din Circuitul UVT, care revnie în actualitate din 16 martie. Anul acesta vor fi turnee aproape în fiecare lună a sezonului oficial, etapele locale având rolul de a-i ține conectați pe fete și băieți, săptămână de săptămână.

În lunile primăverii și debutul verii sunt prevăzute cinci competiții naționale: Cupa României individual (Bacău, 8-10 martie), Cupa României U19 (București, 22-24 martie), Cupa României U23 (Bacău, 19-21 aprilie), Cupa României pe echipe (Blejoi PH, 17-19 mai) și Cupa UVT petru seniori (Timișoara, 14-16 iunie).

În lunile de toamnă vor fi Campionatele Naționale – U23 (Bacău, 6-8 septembrie, pe echipe (Iași, 27-29 septembrie), Individuale de seniori (Timișoara, 8-10 noiembrie) și U19 (București, 22-24 noiembrie).

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin