Volei

DUEL STUDENȚESC LA CLUJ

by: comunicare

0

Voleibaliștii noștri au fost la câteva mingi distanță de câștigarea a două seturi în meciul cu colega de suferință Universitatea Cluj. Încă un set în dreptul nostru ar fi avut efect și în clasament.

A fost 3-1 pentru ardeleni, care au jucat mai bine în seturile impare. Pentru CSU UVT rămâne, ca impresie pozitivă, revenirea din setul al doilea, în care a fost condusă în câteva rânduri și la 5 puncte diferență. Remarcabilă a fost salvarea a patru mingi de set și concretizarea primei în favoarea bănățenilor. Practic, de la 24-20 ai noștri au luat totul și au egalat la acel moment situația la seturi, 1-1. Din păcate istoria nu s-a repetat și în setul al patrulea, deși favoriții noștri s-au apropiat de la 24-20 la 24-22 pentru adversari. În cele din urmă s-a încheiat 3-1 pentru clujeni, pe seturi 25-20, 24-26, 25-16, 25-22. ”Se putea să fie și mai bine, dar, din păcate, în momente cheie nu ne-am descurcat așa cum am fi dorit. Rămânem cu gândul că ne vom mai întâlni cu ei de două ori și atunci vom reuși mai mult” a spus la întoarcerea acasă, antrenorul timișorenilor Sorin Schiesz.

Zilele următoare vor fi mai lejere, deoarece vine pauza ce face loc turneului Final 4 de Cupa României. Din sezonul regular mai sunt de jucat meciurile de acasă cu Arcada Galați, deplasarea la Dinamo București și stabilirea datei pentru restanța la Rapid. Probabil, în viitorul apropiat vom ști când se va juca și meciul cu giuleștenii.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin