Volei

APROAPE DE UN NOU PUNCT SURPRIZĂ

by: comunicare

0

Voleibaliștii noștri ne-au obișnuit deja să aibă prestații remarcabile în compania unor adversare mult mai bine cotate, în partidele Diviziei A1. Așa s-a întâmplat și sâmbătă, în cel mai recent acasă, cu Steaua București, ocupanta locului al 5-lea în clasament.

S-a terminat 3-1 pentru formația vizitatoare, însă CSU Universitatea de Vest a luat primul set și a fost la mică distanță să și-l adjudece și pe al patrulea. În primul act, timișorenii s-au impus cu 25-21, grație unei perioade excelente de la 20 egal la 24-20. În următoarele, steliștii au câștigat cu 25-18 și 25-19, deși setul al treilea a început foarte bine pentru echipa noastră. Cel mai echilibrat segment al jocului a fost în setul al patrulea, în care a avut șansa unor prelungiri poate nesperate: ”La 23-24, am avut de trei ori mingea sus, dar Steaua ne-a blocat. Ar fi fost ceva extraordinar să luăm un punct și lor (n. n. după punctul luat cu Dinamo, în luna decembrie). În ciuda rezultatului am făcut un meci foarte bun, am evoluat curajos și mă bucur mult pentru asta” a spus după meci antrenorul bănățenilor, Sorin Schiesz.

Urmează o săptămână cu două jocuri oficiale în campionat. CSU UVT joacă marți, la prânz, la Știința Explorări Baia Mare, pentru ca la final de săptămână să găzduiască întâlnirea cu SCM Zalău.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin